Kék Hal Étterem és Panzió

Az étterem Párkány közelében található (7 km), közvetlenül a Kovácspataki-hegység lábánál, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a Dunára. Népszerű túra- és kerékpáros útvonalak szelik át a vidéket. Autóval könnyen megközelíthető az étterem és kényelmesen parkolhat a vendégparkolóban közvetlenük az étterem mellett. Ha a tömegközlekedést választja, a buszról az étterem előtt szállhat le.

Függetlenül attól, hogy családi ebédre, üzleti találkozóra vagy egy romantikus vacsorára készül partnerével – ne bízzon semmit a véletlenre. Foglaljon asztalt és az Ön elképzeléseinek és követelményeinek megfelelően készítjük el az Ön számára. Egy gasztronómiai élménnyel várjuk családjával, partnerével… Az étterem kiváló hozzáférhetőséggel rendelkezik, jöjjön akár kocsival, tömeg-közlekedéssel…

Esküvő – a legszebb nap két ember életében, amely különleges figyelmet érdemel. Élje át ezt a napot szeretteivel a Burda hegység lábánál a környező természet ölelésében, kilátással a Dunára. Az étterem egyedülálló környezete, az éttermet körülölelő táj teszi a Kék Hal Étterem és Panzió-t a házasulni vágyó párok számára népszerűvé. Az étterem hozzáadott értéke egy hatalmas terasz közvetlen kilátással az esztergomi bazilikára, ahol szabadtéri rendezvényeket is szervezhetnek.

Elérhetőség: