Zsok György

Több mint 350 esküvő 10 év alatt Európa számos országában. Olvass bele néhány köszönőlevélbe – ettől nincs hitelesebb ajánlás:

Köszönjük még egyszer Nektek a varázslatos fotókat! Fantasztikus hangulatot árasztanak, egyszerre érezni az esküvő meghitt pillanatait és az örömet, boldogságot, szeretetet. A könyvtárban készült képek olyanok, mintha az álmaim elevenedtek volna meg. Mesebeli.

Igazán boldog vagyok, hogy velünk voltatok itt először. Egy részről kívánom, hogy soha senkinek ne készítsetek itt fotókat, hadd maradjon ez a mi kis csodánk, más részről pedig remélem, hogy még sok pár/ember fog ámulni a jövőben az általatok itt (is) készített fotókon és másoknak is ekkora boldogságot okoztok majd az itt készült saját fotóikkal. 🙂

Kőműves Anita, Budapest

,,Gyuri….. nincsenek szavak!!! Annyira jók lettek!! Nagyon nagyon köszönjük! Komolyan csak itt ülök és hápogok – Gábor most otthon, de szerintem ő is! Nagyon köszönünk mindent, a csodás képeket, a szuper hangulatot és a gyors profi munkát!!!! Tényleg, komolyan!!! Külön hálásak vagyunk a videókért – főleg Gábor beszédéért, azt nem hittük, hogy meglesz!

Gombos Dóra, Tata

Szia Gyuri! Jajj gyönyörűek a képek!!! Mi is köszönjük a profi munkát és a laza légkört, nagyon élveztük a tegnapi napot is. Nagyon boldogok vagyunk, hogy velünk voltatok, így utólag sem változtatnánk semmin. Igyekszünk megfogadni a jó tanácsokat is. 😉 Várjuk a többi fotót is, köszönjük szépen!!

Németh Júlia, Budapest

 Szia Gyuri!Már ezerszer megnéztem a képeket, és még egyszer meg szeretném köszönni nektek. Annyira fantasztikusak lettek, hogy tényleg nem bírok velük betelni 🙂 És az egész fényképezést nagyon élveztük, jó volt a hangulat! 🙂 Szerintem fogtok még ti velünk dolgozni 😀 A visszajelzések a családtól és a barátoktól is nagyon jók. Azt mondják, tudtok valamit 😛 Üdv Tündit is!

Kósan Erika, Garamkövesd